| Better Than I Know Myself | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Katherine M. Austin Redfern
Mesaje : 44 Data de inscriere : 11/02/2012 Localizare : Find me <3
| Subiect: Better Than I Know Myself Sam Feb 11, 2012 8:08 am | |
| De ce astazi?De ce fix acum?De ce fix cand aveam chef sa ajung cat mai repede acasa ca sa pot sa ma culc sau sa fac orice altceva insa clar nu imi ardea mie acum de o detentie.Pufni usor indreptanduse cu pasii mari spre clasa de detentie ce se afla la etajul doi al Academiei. Urca grabita scarile vrand sa termine cat mai repede chiar daca stia ca avea sa stea intr-o clasa goala singura timp de doua ore.Isi scoase din geanta biletelul pe care scria numarul clasei in care Kat avea sa isi piarda timpul pretios. -102. zise parca pentru ea dandu-si seama ca uneori zice cu voce tare ceea ce gandeste.Statea in mijlocul holului rotindu-si capul in toate partile pentru a vedea unde este clasa asta.
| |
|
| |
Mellinda van Alen. Liderul Redfern
Mesaje : 183 Data de inscriere : 15/05/2011 Localizare : Peste tot şi nicăieri.
| Subiect: Re: Better Than I Know Myself Sam Feb 11, 2012 10:13 am | |
| Se strecură rapid de la ora de desen, şi urcă în fugă scările chicotind finuţ. Îşi prinse poalele rochii ce-o purta, rotindu-se de câteva ori, apoi clipi des. Ştia unde voia să meargă. Acolo unde avea impresia că-i va găsi pe cei din gaşca sa. Alunecă uşor şi graţios pe parchetul ce răsuna surd, dub paşii ei şi se opri în faţa uşii de la detenţie. Privi în jurul ei, apoi observă cu uşurinţă silueta feminină ce stătea ceva mai încolo, căutând sala de detenţie. Chicoti slab şi zâmbi adorabil, apoi se îndreptă spre ea veselă. -Ştiam eu că-mi voi găsi membrii pe aici. Kathy, mă bucur să te revăd! exclamă cu zâmbetul pe buze şi se opri în faţa ei, privind-o. Clipi des, şi zâmbi cald. | |
|
| |
| Subiect: Re: Better Than I Know Myself Sam Feb 11, 2012 10:29 am | |
| Zambi usor auzind vocea subtire care era mereu vesela pe care Kathy o cunostea mult prea bine. -Da.eu la dracu de nu deja m-am obisnuit cu detentia!Dar si eu ma bucur sa te vad. zise vesela razand usor catre Melinda. Se uita un pic dupa umarul Melindei vrand sa vada daca cineva din gasca lor chiar mai era in spatele ei,insa pe moment nimeni numai sosea.Isi indrepta usor privirea spre clasa unde avea sa stea doua ore dupa care se mai uita de cateva ori la Melinda zambind calm arcuindu-si frumos genele. -Tu ce ai facut sau doar te-ai strecurat de la vreo ora cum faci de obicei? zise zambind dulce catre ea,un zambet larg ce pe Kathy o caracteriza mereu si deja se obisnuise cu el. Se indrepta spre bara scarilor rezemanduse de ea avand un picior pe perete capul fiindu-i atintit catre Melinda cu tot cu privirea lui. Nu avea de gand sa intre in detentie pana la urma se intalnise cu prietena ei de distractie de ce sa nu profite si sa scape amandoua din acest chin? | |
|
| |
| Subiect: Re: Better Than I Know Myself Sam Feb 11, 2012 10:56 am | |
| Râse blând când o auzi şi clătină din cap amuzată. Se uită în aceeaşi direcţia ca ea, sperând să mai vadă vreun zăpăcit ce purta marca "Redfern". În schimb nimic. Oftă dezamăgită. -Eu? Ştii că eu trebuie să fac pe sfânta cât sunt la şcoală. Regulă dată de mama, spuse şi se strâmbă, cutremurându-se din cauza neplăcerii provocate de acea regulă stupidă. Se ştia cât de nebună poate fi, şi dacă n-ar fi existat vreo restricţie, şi-ar fi petrecut orele alături de colegii ei, nu bântuind ca stafiile, aşteptându-i. Nu, n-am făcut nimic. Mi-am luat tălpăşiţa de la desen. Voiam să văd câţi sunteţi pe aici, chicoti apoi şi îi scoase limba, învârtindu-se. Se aşeză pe o treaptă, clipind des şi o privi cu ochii mari, punându-şi palmele în poală. Trase aer în piept, umflându-şi obrajii copilăreşte. | |
|
| |
| Subiect: Re: Better Than I Know Myself Sam Feb 11, 2012 11:36 am | |
| -Ca deobicei ah? zise surazand privizand-o vesela si bland stiind ca Melly era o companie incantatoare pentru ea. Se gandea sa fuga de aici pana la urma asta era ultima ei ora pe care nu o facea din cauza detentie poate ca putea face ceva mai bun chiar daca nici ea nu stia ce sa faca,era atat de plictisita ca sa stea aici in scoala. -Melly hai sa facem ceva! zise muscandu-si buza privind-o zambitoare pe Melinda. O cafea?Un ceai?Un film?Orice era acum numai bine pentru Kathy pentru ca efectiv murea de plictiseala si simtea ca se sufoca in scoala. | |
|
| |
| Subiect: Re: Better Than I Know Myself Sam Feb 11, 2012 11:44 am | |
| Aprobă veselă la întrebarea movaliei şi se sprijini de perete, privind-o în ochi. Îşi trecu limba peste buze, apoi începu să se joace cu pandantivul de la gât. Trase aer în piept. -Exact asta doream să propun. Hai să mergem să bem o cafea. M-am săturat de şcoală, spuse şi strâmbă din nas. Pentru prima oară voia să încălce şi ea regulile, fără a băga minciuni ca să scape basma curate. De obicei când îi pierea cheful de ore, murmura o scuză şi pleca. Acum însă, dorea să plece fără să dea nimănui vreo explicaţie. Zâmbi dulce. | |
|
| |
| Subiect: Re: Better Than I Know Myself Dum Feb 12, 2012 3:07 am | |
| Isi dadu piciorul jos auzinduse zgomotul de la tocul cismelor ei insa nu ii prea pasa nu avea nimeni sa iasa pe holuri cat timp erau ore, "copii cuminti". Zambi larg la auzitele lui Melly incepand sa isi plimbe degetele pe obraz gandinduse la o cafenea destul de buna. -Bine dar eu conduc. zise zambind larg clipind des. Cobora incet scarile privind in urma catre Melinda.Ajunsese jos intr-un final uitanduse dupa decapotabila ei rosie.O gasi rapid cu privirea indreptanduse catre ea,debloca masina asteptand-o pe Melly sa ajunga la ea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Better Than I Know Myself Dum Feb 12, 2012 4:51 am | |
| Râse copilăreşte când o auzi şi se ridică de jos, ţopăind veselă în urma ei. Sări peste ultimele trepte şi o urmă rapid, prinzând-o de mână când ajunse lângă ea. -Te-am prins, zise pe un ton adorabil şi îi scoase limba, apoi îi dădu drumul şi clipi des, privind în jur. Îşi dădu părul pe spate, trăgând aer în piept şi-şi umflă obrajii. Deschise portiera şi se urcă pe locul de lângă şofer, dând uşor din picioare. Nu avea stare. Era o fire care deobicei deborda o energie care pe alţii îi uimea şi-i enerva în acelaşi mod. Asta o făcea să râdă de fiecare dată. O privi pe Kathy. -Haide, repejor, zise veselă şi chicoti. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Better Than I Know Myself | |
| |
|
| |
| Better Than I Know Myself | |
|