|
| When the sun goes down | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Isabella Blackwood Crimson
| Subiect: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 7:14 am | |
| Pasii o purtara spre acoperis , habar nu avea de ce sau cum ajunse acolo , dar nu avusese nimic mai bun de facut decat sa piarda vremea.Era liniste pe holul ce ducea spre acoperis , doar tocurile ei auzindu-se destul de puternic pe suprafata rece a betonului. Ofta , trecandu-si o mana prin parul rozaliu ce avea si o tenta de brunet prin el si ofta din nou.Era ceva tipic ei sa tot ofteze. Ajunsa pe acoperis , se apropie de margine si se puse cu picioarele in afara acoperisului , privind cum soarele apunea incet.Era frumoasa privelistea oferita de la acea inaltime si in fond nu avea nimic de pierdut sa stea acolo. Putina liniste si pace nu ii strica niciodata , dar totusi mintea ei era departe numai in prezent nu.Pentru ea exista viitorul si trecutul , care era si asa destul de incetosat mai rau decat isi putea ea da seama. Isi ridica usor mana , privindu-si incheietura.Cele doua taieturi se vedeau perfect pe incheietura , facand-o sa se cutremure.Isi musca usor buza si privi calma apusul in continuare , chiar daca nu prea ii pasa. | |
| | | Kiru Yoshio Liderul Crimson
| Subiect: Re: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 10:07 am | |
| Plictisindu-se de moarte in camera de hotel, hotara ca o mica plimbare nu i-ar strica. Asa ca, se ridica din pat, parasind camera, privind spre scarile ce dadeau la acoperisul hotelului. Ranji larg, verificand daca isi avea tigarile cu el, incepand sa urce apoi fara a se grabi. Apele erau destul de liniste acum, si se bucura de mica lui ''vacanta'', ca sa o numeasca asa, caci in ultima vreme afacerile au cam estompat, in asteptarea marfii ce urma sa vina. Odata ajuns, deschise usa acoperisului si iesi, fiind izbit de aerul rece, insa atat de placut. Ranji larg si inchise usa in urma lui, apropiindu-se de marginea acoperisului, observand ca nu era singur. O cunostea foarte bine pe fata, era din gasca lui. Isi aprinse o tigare, stand in spatele acesteia. -Nu-ti-e frig Isabella? | |
| | | Isabella Blackwood Crimson
| Subiect: Re: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 10:15 am | |
| Tresari cand auzi o voce in spatele ei.Isi intoarse putin capul privindu-l pe baiat si schitand un mic zambet si nimic mai mult. -Poate putin , dar e prea placut pe aici.spuse dand usor din umeri. Se simtea ciudat stand acolo si vorbind cu liderul gastii din care facea parte , dar daca statea bine sa se gandeasca nu strica putina conversatie si asa se plictisise singura si totusi sentimentul acela nu ii dadea pace. Isi scutura incet capul suvitele rozalii izbindu-se de chipul ei usor palid.Ofta , intorcandu-se cu fata spre el si stand picior peste picior analizandu-l calma. Rar il vazuse , dar nici nu ii daduse foarte mare atentie pana acum.Isi pastra acel zambet schitat pe buzele usor rosii si nu mai spuse nimic.
| |
| Subiect: Re: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 10:25 am | |
| Privea tot timpul inainte, parca cautand ceva cu privirea, vazandu-si linistit de tigare. Murmura un ''inteleg'' scurt, tinandu-si o mana in buzunar, in cealalta avandu-si tigarea. Era rar ca el sa vorbeasca cu cineva din gasca lui care nu avea un rang inalt si nu-i era partener in afacere, insa asta, pentru el, nu constituia o mare minune. In plus, era fata, iar pe Kiru il interesau fetele din gasca lui, caci se putea distra in voie cu acestea. In nu chiar la toate cazurile de fete era la fel. Expira fumul nociv ce-l acumulase in pieptul lu,i intr-un mod de-a dreptul brutal ce-l caracteriza de multe ori. Intr-adevar, era foarte placut aici si se putea bucura in voie, fara vre-o grija de apusul minunat al soarelui. Ca sa vezi, era in stare de asemenea lucruri, el, ce-si stia sufletul de gheata. Chicoti usor cand realizase asta, inchizandu-si scurt ochii. | |
| Subiect: Re: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 10:30 am | |
| Isi intoarse privirea spre apusul soarelui si nu facu nimic decat sa ofteze.Era totul atat de plictisitor incat nici nu ii venea sa creada.Poate ca se asteptase la prea multe , dar se cam plictisise de petreceri sau chestii de genul , devenisera chiar monotone ceea ce se intampla cam rar , dar asa era firea ei se plictisea repede de o persoana sau de un lucru depinde de caz. Dadea incet cu unghile in marginea acoperisului pe care statea , punandu-si un picior sub ea.Era totusi curioasa ce cauta el aici , asa ca se gandi ca nu moare daca il intreaba. -Si ce cauti pe aici?intreba pe un ton plictisit , fara sa il priveasca. Nu o interesa cu absolut nimic , dar facea asta doar de dragul conversatiei si ca era lider sa nu para atat de nesimtita pe cat era in majoritatea timpului. | |
| Subiect: Re: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 10:40 am | |
| -Nimic special. Imi pierd timpul in ultima vreme. Afacerile au stagnat momentan si mi-au oferit o mini vacanta. Insa nu una prea interesanta. Dadu indiferent din umeri si isi arunca tigarea, lasand-o sa cada in gol pana aterizase pe trotuarul din fata hotelului. Ranji larg, intinzandu-si oasele amortite, privind-o pe fata atent. Hmmm...era chiar draguta daca statea sa se gandeasca mai bine. Se aseza langa ea, tinandu-si coatele pe genunchi, si degetele incrucisate, privind-o cu coada ochiului. -Auzi, nu mai bine ai vrea sa facem noi altceva? Nu prea sunt adeptul conversatiilor ce se poarta doar de dragul de-a fi purtate. Sunt prostesti si banale. Mia bine hai sa mergem sa bem ceva, conduc eu. | |
| Subiect: Re: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 10:47 am | |
| Il privi cu o spranceana ridicata si schita un mic zambet. -Dar trecem pe la mine sa ma schimb.spuse calma dand usor din umeri privindu-l. Chiar daca el era seful ei in mare parte , nu prea lua acest lucru in seama.Niciodata nu ii pasa de asta , in fond si pana la urma acum erau amandoi plictisiti si parca sa bea ceva nu suna atat de rau , si asa nu avea ceva mai bun de facut. -Si da unele discutii chiar sunt banale.continua pastrandu-si acel zambet schitat pe buzele rosii. Isi intinse usor corpul , simtindu-se amortita , dar nu prea lua in seama toate astea .Continua sa dea usor cu unghile pe locul unde statea fiind chiar plictisita.
| |
| Subiect: Re: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 10:52 am | |
| -Cum vrei. Se ridica de pe marginea acoperisului, scuturandu-si pantalonii mai mult din obisnuinta. Isi vara mainile in buzunare, verificand daca avea cheile de la masina. Observand ca le avea, isi tinea in continuare mainile in acel loc, luand-o inainte, coborase scarile fara graba, spunandu-le celor din gasca care aveau treaba cu el ca momentan e ocupat si ca se va intoarce tarziu, asa ca sa nu-l astepte. Nu avea chef de absolut nimic, vroia doar sa bea, putin probabil sa se imbete, si sa se distreze. In fond, merita si el asta nu? Iesi din hotel si se aproprie de legendara lui masina, dezactivandu-i alarma, urcand in ea, asteptand-o si pe fata. | |
| Subiect: Re: When the sun goes down Sam Feb 11, 2012 11:02 am | |
| Il urma , si trecu prin camera ei , schimbandu-se intr-o fusta de blugi ce ii punea in evidenta picioarele lungi si isi mai lua un tricou cu decolteu adanc peste un hanorac , fiind destul de rece afara.Se incalta cu tocurile ei vesnice , fiind destul de mica de statura si iesi din camera , indreptandu-se spre masina baiatului. Simti toate privirile atintite asupra ei cand urca in masina , dar nici ca-i pasa.In fond era viata ei si daca vroia sa mearga cu el o facea fara sa stea pe ganduri.Era obisnuita sa ia toate decizile proaste , asa ca una in plus sau minus nu o deranja cu absolut nimic. -Unde mergem?intreba , nu ca ar fi interesat-o prea mult , dar na nu era nici chiar atat de indiferenta pe cat parea. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: When the sun goes down | |
| |
| | | | When the sun goes down | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |